Modern Warfare 3: Kilenc hónap alatt 20 DLC várható

A Call of Duty: Modern Warfare 3 játékosok valóságos DLC-özönre számíthatnak az elkövetkező hónapokban. Az Activision ugyanis nem kevesebb, mint 20 letölthető tartalom kiadását tervezi 9 hónapon keresztül, januártól egészen szeptemberig.

Az első DLC január 24-én jelenik meg, melyben két multiplayer pályát kapnak az XBOX360-játékosok, Liberation és Piazza néven. A PC és PS3 tulajdonosok minden DLC-t később fognak megkapni, miután lejárt az XBOX-exkluzivitás időtartama. Az év első negyedévében az Activision öt, különféle tartalmú DLC-t tervez kiadni, ráadásul a Call of Duty: Elite szolgáltatás előfizetői ennél többet is kaphatnak, mint ahogyan azt az EA publikálási igazgatója, Eric Hrishberg elmondta. Az alábbi videóban ezekről láthatunk egy kis összefoglalót:

A havonta érkező DLC-k mellett márciusban megjelenik egy "Modern Warfare 3 Content Collection" nevezetű DLC csomag is, ami nem csak a Call of Duty: Elite előfizetőknek, hanem valamennyi XBOX Live Közösségi tag számára megvásárolható lesz. Az árról egyelőre még nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények