Modern Warfare 2: Eyefinity (5760x1200) gameplay videó és képek

Mostanában még a csapból is Modern Warfare 2 folyik, így nem meglepő, hogy az igazán extrém lehetőségeket is megpróbálják vele kihasználni, gondolva a tehetősebb felhasználók igényeire is. Az ATI új HD 5000-es sorozatú videó kártyái támogatják az Eyefinity technológiát, aminek a segítségével egyszerre három monitort rácsatlakoztatva tolhatjuk a játékot, extrém felbontásokban.

A probléma az, hogy az Infinity Ward nem foglalkozott túlzottan az olyan extrém felbontások támogatásával, amelyeket az ATI Eyefinity vagy a Matrox TripleHead2Go technológiák támogatnak. Szerencsére azóta már létezik egy segédprogram, aminek a segítségével ez a probléma megoldható. A program neve Widescreen Fixer (A program letöltése), aminek segítségével a képarányt és a HUD-ot át tudjuk állítani. A legújabb verzió (v1.65.0) már támogatja a Modern Warfare 2-őt, és az MW2 Anti-Cheat szoftverével is teljesen kompatibilis, így mindenféle kockázat nélkül használhatjuk.

A másik lehetőség a FOV (Field of View) növelésére a játék config.ini fájljának a módosítása, melyhez alább találtok instrukciókat, de ezt a beavatkozást mindenki csak saját felelősségre végezze el. Nyissátok meg a config.ini fájlt egy szövegszerkesztővel, és adjátok hozzá a következő sorokat:

set developer "1"
set sv_cheats "1"
set thereisacow "1337"
bind M "cg_fov 90"

Ezek után a játékban az "M" billentyűvel tudjátok a látómezőt növelni. A config_mp.cfg fájlban is működniük kell a fentieknek, de ez még nem lett letesztelve.

A játékból képeket az alábbi linken találhattok, 5040x1050-es felbontásban, Matrox TripleHead2Go technológiával. A srácok mindezek mellett egy videót is készítettek a játékról, ATI Eyefinity támogatással 5760x1200-as felbontásban. A videót megnézhetitek alább, ám mivel a videó 1080p-ben van fent, ezért lassabb internetkapcsolattal rendelkezőknek javaslom a 720p-s változat megtekintését, amit a YouTube oldalán a videó jobb alsó sarkában lévő HD ikonra kattintva tudtok kiválasztani.


Azóta történt

Előzmények