Moby Dick Studio - Joakim Mogren interjú

Emlékeztek még a tavaly VGA-n látott Phantom Pain bemutatóra? A játékot a "Moby Dick Studio" készíti, melynek a vezetője egy bizonyos Joakim Mogren. A trailer megnézése után egyszerre elkezdődtek a találgatások és szinte nyílt titokként kezeli már a legtöbb gamer, hogy a játék nem lesz más, mint a Metal Gear Solid 5. Erre rengeteg utalás van az előzetesben, plusz a cégről és a vezetőjéről senki nem tud semmit.

Sokan arra gondoltak hogy maga Hideo Kojima a rejtélyes alak, aki így próbálja meg átverni az egész játékostársadalmat, vagy legalábbis szeretné megviccelni. A bejelentés és az első trailer óta nem sokat hallottunk a projectről, most viszont kamerák elé áll a vezér és válaszol néhány kérdésre. Geoff Keighley-nek ugyanis sikerült egy interjút készítenie az úriemberrel, aki a beszélgetésre is enyhén érdekes módon jelent meg.

Annyi bizonyos most már, hogy nem Kojima az interjúalany, de vajon ki lehet akkor? A beszélgetés során megemlítették hogy a hamarosan megrendezésre kerülő GDC-n szinte minden kérdésünkre választ kapunk, illetve egy új trailerrel is gazdagabbak leszünk majd. Mindezek mellett pedig egy videó is megjelent a youtube-on, melyen állítólag egy korai FOX engine test látható. (Vélhetőleg kiszivárgott videó, szóval ne lepődjetek meg, ha törlik.)


 

Azóta történt

Előzmények