Mikrotranzakció lesz a Black Ops 2-ben is

Tegnap jelent meg a Black Ops 2 című játék XBOX360 verziójához egy méretes patch, melyben a hibajavítások mellett előkészítették a terepet a mai napon bevezetésre kerülő mikrotranzakciós lehetőségek számára. Igen, jól hallottátok: a mai naptól fogva a Call of Duty: Black Ops 2 című játék XBOX360 kiadásában elérhetővé válik, hogy mikrotranzakciós vásárlások segítségével még egyedibbé tehessük karakterünket.

Az Activision elmondása szerint a "Micro Items" néven emlegetett kiegészítők nem fogják befolyásolni a játékmenetet, pusztán csak egyedibbé varázsolhatjuk velük karaktereinket, valamint pár extra, játékosok által eddig hiányolt lehetőséget adó/bővítő dolog kerül közéjük. Íme a lista:

  • Personalization Packs: Fegyvereink számára adhatunk új, vadító külsőt ezekkel az egyenként 160 MS Pontba kerülő kiegészítőcsomagokkal.
  • Extra Slots Pack: Azok számára, akik több képet, videót és hasonló eredményt szeretnének megosztani Theater Mode-ban, 160 MS Pontért cserébe kibővítik az online tárhelyeiket, valamint 10 újabb Create-a-Class slotokat is kapnak (20 a maximum).
  • Flags of the World Calling Card Packs: Nemzetiszínű azonosítókártyák (Calling Cards), melyek a világ földrajzi régióinak országait foglalják magukba. Egyenként 80 MS Pontba kerülnek.

A PC és PS3 verziót egyelőre nem érinti ez a lehetőség, de nincs kizárva, hogy hamarosan ők is megkapják a mikrotranzakciós vásárlási lehetőségeket.

Azóta történt

  • Black Ops 2: Apocalypse DLC

    A Treyarch bejelentette, hogy a játék negyedik, egyben utolsó bővítménye augusztus végén érkezik, először XBOX360-ra.

Előzmények