Middle-earth: Shadow of War - Ingyen tartalmakkal bővült a játék

Ma jelent meg a legújabb frissítés, amely nem csak javításokat, de számos ingyenes újítást és tartalmat kínál az új és veterán játékosoknak egyaránt, a lehető legjobb játékélményért.

Tavaly szeptemberben jelent meg a Middle-earth: Shadow of War, amely az elmúlt hónapokban számos frissítéssel és DLC-vel gazdagodott, de a készítők az utolsó bővítmény után sem hagyják magukra a játékukat. A ma megjelent ingyenes update számos különböző játékelem összeállításával tartalmasabb kampányt, egyenletesebb post-game Epilogue, új skineket és legendás felszereléseket, a piac eltávolítását a több száz javítást hoz a játékosoknak.

 

  • A piac eltávolítása: A piac és az összes mikrotranzakció teljesen kikerült a játékból. Az Online Vendetta és Ranked Conquest során szerzett ork követők mostantól a Garrison felületéről lesznek elérhetők, a megmaradt játékbeli Mirian pedig saját ork sereged edzésére, fejlesztésére és testreszabására költhető.
  • Shadow Wars változások: A kampány utáni endgame tartalom immáron Epilogue néven fut és jóval kiegyensúlyozottabb, valamint Shelob, Witch-king és Dark Talion narrációkat is tartalmaz. Az Epilogue teljesítésével a játékosok a Mask of the Nazgul megszerzése mellett új képességeket is feloldhatnak, melyekkel feltámaszthatják a halottakat, megátkozhatják ellenfeleiket és még veszedelmesebb fenevadakat idézhetnek meg. A játékosok továbbá akár a stáblistát követően is folytathatják erődjeik és ork seregük fejlesztését, valamint megvédését Mordorban.
  • Még több testreszabási lehetőség: A követők szintje 80-ra, az ellenséges kapitányok szintje pedig 85-re emelkedett, valamint a játékosok is gyorsabban fejlődhetnek a nagyobb XP jutalmat biztosító Nemesis Mission küldetések teljesítésével, kapitányok legyőzésével és Online Conquest rajtaütésekkel, az új Prestige Skill kínálattal pedig tovább fokozhatják képességeik erejét. A játékosok a fejlesztési kihívások teljesítésével megmaradt játékbeli Mirian összegüket a felszerelésük feljavítására fordíthatják, ezekkel a fejlesztésekkel pedig újra leoszthatják képességeit is a tökéletes összeállításért.
  • Nemezis fejlesztések: A legendás orkokkal való találkozás esélye megnőtt, valamint több lehetőség nyílt Traning Order szerzésre, a követők pedig mostantól időnként meglephetik a játékost egy ajándékkal. Amennyiben egy követőd túlzottan segítőkész lenne és elhappolná célpontjaidat, a Savior funkció mostantól kikapcsolható lesz a beállításokban.

Előzmények