Middle-Earth: Shadow of Mordor - Fegyverek és rúnák

Érkezett egy új videó a Middle-Earth: Shadow of Mordor című játékból, melyben ezúttal a fegyverekkel és rúnákkal ismerkedhetünk meg. A Warner Bros. az előrendelők számára rúna-pakkokat mellékel a programhoz, ami többek között a "Deadly Archer Rune" darabot tartalmazza, mellyel megnövelhetjük a távolsági fegyvereink által bevitt fejlövések sebzését.

Aki a Best Buy oldalán rendeli elő a programot, az "Flame Arnor Rune"-t kap, mellyel a kardunk tűzsebzéssel gyarapodik. A GameStop áruház "Hidden Blade Rune" kódot csomagol a játék mellé, ami a lopakodásból indított szúrások sebzését növeli, mellette pedig a "Captain of the Watch" kosztümöt is megkapják a vásárlók. Végül, aki Steamen rendel elő, az az "Orc Slayer Rune"-t kapja, ami a speciális mozdulatok sebzését növeli meg.

Az európai viszonteladók előrendelési akciói a későbbiekben kerülnek ismertetésre, a Middle-Earth: Shadow of Mordor című játék megjelenése pedig október 7-én várható világszerte, PC, PS3, PS4, XBOX360 és XBOX One platformokon.

Azóta történt

Előzmények