Microsoft: Xbox 360 eladás rekord

Fantasztikus eladásokról szól az aktuális Microsoft beszámoló. Januárban: született rekord, emelkedtek a konzol eladások, növekedett a Live felhasználó bázis...
A decemberi 1.44 millió eladott Xbox után nem meglepő, hogy a Live felhasználók száma januárban rekord méretű: 17 millió. A Gold előfizetők közül kb. 1 millióan használják aktívan az új Netflix nevű szolgáltatást, ami gyakorlatilag egy online videó-téka, melyben háztartásonként átlagosan 16 filmet néznek.
Éves szinten az összes eladott példányszám 33%-os növekedést könyvelhettek el az Egyesült Államokban. Gépenként 8.1 játékot mutat az eladási statisztika.
A Halo Wars demójának letöltése szintén rekord, több mint 2 millióan szerezték be megjelenése napján a Live-ról.

Azóta történt

Előzmények

  • A Microsoft javította a HDMI audiót

    Néhány Xbox 360 tulajdonosnál problémák merültek fel a HDMI-n keresztüli hangtovábbítással az őszi...

  • Xbox 360 - jól fogynak az XBLA játékok

    Az Xbox Live Arcade játékok kapcsán sokszor felmerült az, hogy nem sokan ismerik a kínálatot, a nem túl kellemes böngészés pedig további hátrányokat szült. Ennek most vége, az NXE változást hozott.

  • Microsoft: bíztató évkezdet

    A három konzolgyártó közül szokás szerint a Microsoft állt elő elsőként beszámolójával a mögöttünk levő üzleti negyedévre vonatkozóan, a redmondiak pedig elégedettek lehetnek, hiszen az Xbox-ért felelős részleg sikeres időszakot zárt.