Microsoft Flight: Ingyenes repülési élmény

A Microsoft Flight című ingyenes repülős játékban szabadon kipróbálhatjuk, milyen érzés madártávlatból bebarangolni Hawaii szigetvilágát. A műholdfelvételek segítségével készült, valósághű környezet felett szabadon szárnyalhatunk különféle gépmadarak segítségével.

A Flight című játékban a felhasználók kedvükre testre szabhatják a kezelőszervek, valamint a környezeti hatások realisztikusságát. Így nemcsak a kezdő pilótáknak, de akár a komolyabb kihívást kereső, tapasztaltabb játékosoknak is érdemes lesz rá vetniük egy pillantást.

A játékból két videót is kiadtak, melyekben bemutatnak számunkra egy kis ízelítőt a program által nyújtott látványból és hangulatból. Amellett, hogy a Flight egy ingyenes játék lesz, azok a felhasználók, akik a Games for Windows LIVE kliensen keresztül jelentkeznek be, egy extra ajándékot is kapnak első alkalomkor. Többek között egy Boeing Stearman repülőgépet, küldetéseket, hozzáférést az olnine profilokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz.

A Microsoft együttműködik az ICON nevű repülőgépgyártó vállalattal is, melynek keretében a játékosoknak lehetőségük lesz kipróbálni a vadonatúj ICON A5 típusú gépmadarat, még mielőtt az hivatalosan is kereskedelembe kerülne 2012. végén. Az A5 lesz egyébként az első repülőgép, ami ingyenesen hozzáférhetővé válik a Flight játékosainak.

A Flight című játék jelenleg béta státuszban van, akit érdekel, az itt jelentkezhet a rajta való részvételre. A program várhatóan 2012. tavaszán fog megjelenni, kizárólag PC-re.

Azóta történt