Michelisz vs a legjobb szimulátorosok

Múlt pénteken a Race of Leagues rendezvényen megmérkőztek egymással a hazai szimulátoros világ három meghatározó ligájának - VSR, a HROC és a GTR-Masters - legjobb versenyzői és Michelisz Norbert!

Az igen színvonalas versenyek óriási izgalmakat hoztak és mind Norbi, mint a szimulátoros nagyágyúk rendesen odatették magukat! A futamokat élőben közvetítette az AAR TV, a műsor felvételét itt megtekinthetitek:

A műsor felvétele letölthető jobb minőségben az AAR TV videótárjából.
RoL idei főszervezője a VSR liga volt, a futamok szöveges összefoglalója honlapjukon olvasható!

Aki kedvet érez, hogy belekóstoljon a virtuális autóversenyzés világába és hasonló színvonalú online megmérettetéseken próbálja ki magát, az bátran keresse fel a fent felsorolt szimulátoros ligák honlapjait és jelentkezzen az aktuális futamokra, biztosan nem fog csalódni! ;)

------

Michelisz Norbi és Wéber Gábor pedig idő közben már megkezdték a felkészülést a következő szimulátoros versenyükre, mely 2014. január 8.-án kerül megrendezésre a kaliforniai Sonoma Raceway-en, a GTR-Masters szervezésében. A futamot élőben közvetíti az AAR TV, illetve lehet csatlakozni is a rajtrácsra, a részvételhez szervertagság, Race07* és kormány szükséges.

További információk: HTCM7 - Sonoma
Eddigi köridők: Prekvalifikáció

* Race07 + Race On & STCC & STCC2 kiegészítők

Azóta történt