Mi a helyzet a Splinter Cell szériával?

Tom Clancy's Splinter Cell játékokat minden bizonnyal nem sok embernek kell bemutatnunk, hiszen Sam Fisher már több kalandban is részt vett az első epizód 2002-es megjelenése óta. Legutoljára az Ubisoft Toronto szállította a rajongóknak a Blacklist című epizódot 2013-ban, de azóta csend honol a sorozat körül. Vajon mit tervez a Ubisoft a Sam Fisherrel? Jó kérdés, lévén a legutóbbi rész nem sikerült rosszul, és a lopakodós játékok is egyre népszerűbbek lettek az évek alatt, elég csak a hamarosan megjelenő Metal Gear Solid V-re gondolni.

Ti mit gondoltok, az Ubisoft tervez valamit a Splinter Cell világával, vagy egyelőre az új Assassin's Creeddel akarnak foglalkozni? Nektek hogy tetszett a Blacklist címmel ellátott legutóbbi rész?

Előzmények

  • 7 percnyi For Honor videó érkezett

    Az Ubisoft E3-on bejelentett új játéka a középkorban fog játszódni, és bár a többszereplős módot emelik ki a legtöbb helyen, lesz benne kampány is.

  • E3: 2015 - Egy új South Park játékkal indított az Ubisoft

    Folytatódik a korábbi South Park játék, teljesen új történetet kapnak hőseink.

  • The Crew teszt

    Amerika végtelen úthálózata – valamint ligetei, hegyei, sivatagjai, tengerpartjai és szinte minden négyzetcentimétere – hódítóra vár az Ubisoft autós játékában.

  • Far Cry 4 teszt

    A Himalája csúcsai közt, fenséges erdők és folyók szabdalta tájon jártunk, hogy felszabadítsuk Kyrat elnyomott népét a gátlástalan diktátor, Pagan Min uralma alól. A Far Cry sorozat visszatért.