Mew-Genics: PC-n is elérhető lesz

Akik szeretik az indie játékokat, azok bizonyára ismerik a Super Meat Boy-t, valamint annak készítőjét, a Team Meat csapatot. A srácok nemrég egy új játék fejlesztésébe fogtak, aminek a Mew-Genics címet adták, és macskák lesznek a főszereplői. A programot korábban csak iOS-ra jelentették be, de később mondták, hogy más platformokon is elérhetővé teszik, csak akkor még nem lehetett tudni, melyeken.

Nos, immár hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a mobil kiadás mellett PC-n is elérhetővé válik majd a Mew-Genics című játék. Ezt a Team Meat oldalán jelentették be. Ugyanakkor a fejlesztők azt is közölték, hogy egyelőre nem akarnak túl sok konkrétumot elárulni a programmal kapcsolatban, mert a koncepció még változóban van.

Az elkövetkezendő hetekben még kapunk pár friss információt, majd azt követően a fejlesztők "csendes időszakot" tartanak, addig nem árulnak el semmit a játékról, amíg az nagyjából nem körvonalazódik megfelelően ahhoz, hogy érdemben nyilatkozni tudjanak róla. Természetesen, amint újabb információk birtokába jutunk, megosztjuk veletek.

Egy kapcsolódó hír szerint a Team Meat csapata most a Mew-Genics fejlesztésére koncentrál, és ez minden kapacitásukat leköti, ezért a Super Meat Boy: The Game című játék készítését addig felfüggesztik, amíg azzal el nem készülnek.