Metal Gear Solid V - Ismét egy titokzatos videó

Amennyiben a Metal Gear világáról és Kojima-ról van szó, már meg sem lepődünk, ha valami furcsaságot kapunk a témában. A minap egy különös videó került fel a Youtube-ra "The Chosen One" címmel, melyben egy bekötött fejű alak állítja magáról, hogy ő egy hollywood-i ismert színész és szerepelni fog a Metal Gear Solid sorozat 5. részében. Hogy pontosan ki lehet, azt nem tudni, hiszen nem emberi hangon szólal meg, hanem egy gép beszél helyette.

A legtöbben egyből David Hayter-re gondoltak, hisz a korábbi hírek szerint ő már nem szerepel az új játékban, így érdekes bejelentés lenne, ha mégis visszahívják. Ő viszont egy twitter üzenetben cáfolta a dolgot,  szerinte egy nő lesz a rejtélyes alak. A videóban szóba került, hogy egy új karakter hangja lesz a színész és hogy jól kell figyelnünk, mert a jelek előttünk vannak.

Az account neve OnigawaraV, az illető pedig Mr. Oni-nak hívja magát. Ugye emlékezetes, hogy Kojima a játékra többször utalt "Project Ogre"-ként, az Oni-t pedig szokták Ogre-nak is fordítani. Szóval több mint érdekes a dolog, amennyiben nem egy átverésről van szó, úgy megint elérte Kojima, hogy mindenki a játékáról beszéljen.

Azóta történt

Előzmények