Metal Gear Solid: a jövő

Az MGS4 amerikai producere, Ryan Payton távozik a Kojima Productions-től (családi okokból), de ez kevésébé érdekes - az már annál inkább, hogy a búcsúzkodó interjújában említést tesz a Metal Gear Solid 5-ről. Payton sajnálja, hogy nem vehet részt az ötödik epizód fejlesztésében, de biztos benne, hogy Kojima és az MGS csapat ismét valami rendkívülit fognak alkotni.

Kojima is érintette a folytatás kérdését: ő annyit mondott (ismét), hogy a maga részéről leginkább produceri szerepet betöltve venne részt a munkálatokban, és egy "fiatalabb gárdára" bízná a széria további egyengetését. Kojima múlt vasárnap töltötte be a negyvenötöt, egyébként.

Még mindig Kojima, és a régóta rágott "jön-e más platformra az MGS4?" téma. Kojima elmondta, hogy nagyon unja már a kérdést, sokszor elmondta, hogy az MGS4-et Playstation 3-ra szánták, oda tervezték, és nem foglalkoznak más platformokkal. Hideo viccesen azt is hozzátette, hogy a következő játékát PC exkluzívnak fejleszti majd - akkor nem zargatják állandóan a "melyik konzolra jön?" kérdésekkel.