Megvan a konzolos The Elder Scrolls Online megjelenési napja?

Az elmúlt hetekben a legtöbben azt találgatták, hogy vajon tényleg ingyenes lesz-e a tavaly megjelent The Elder Scrolls Online. Ezt a tényt több jel is erősíti, azonban közben nem szabad elfeledkezni a konzolos kiadásokról sem. Az Xbox One, és PlayStation 4 kiadások premier napját eddig nem lehetett tudni, azonban a Microsoft Store február 24-re teszi a megjelenési dátumot.

Természetesen hivatalos megerősítés nem érkezett még, így lehetséges, hogy csak egy ideiglenes dátumról van szó. (Ehhez hozzájön az a tény is, hogy az MS Store azóta javította a játék adatlapját) Viszont ha valódi az információ, akkor több mint valószínű, hogy a napokban új információk érkeznek a programról. Remélhetőleg a free-ot-play pletykákat is elsimítják majd véglegesen.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett az 1 TB-os Xbox One

    A limitált kiadás egyedi festéssel, valamint nagyobb háttértárral rendelkezik.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.

  • Xbox One magyarországi premier: mi változott?

    Szeptember 5-én, azaz most pénteken Magyarországon is hivatalos forgalmazásba kerül az Xbox One. Ebben a cikkben áttekintjük, mire számíthatnak a hazai vásárlók.