Megújul a Steam - teszteld a bétát

Jó pár éve már annak, hogy a Valve belevágott az akkor még halva született ötletnek gondolt Steam-be, ami azóta a PC-s piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Lassan már megkerülhetetlenné válik ez a rendszer és szolgáltatás, mind a játékosok, mind pedig a fejlesztők részéről. Bár vannak más hasonló rendszerek is, de a Steam még mindig stabilan tartja magát.

Viszont néha mindenre ráfér egy nagyobb lélegzetvételű fejlesztés, így a Steam is átesik ezen. Most egy béta keretében bárki belekóstolhat az újdonságokba, hogy konstatálja mennyivel kényelmesebb is lesz a jövőben a Steam használata. Többek között változik a Friends rendszer, sokkal inkább e köré fog épülni a rendszer vagyis könnyebb lesz a barátokat egy-egy játékra meginvitálni. De változik a játékok kategorizálása is, akár saját kategóriákat is létrehozhatunk, így könnyebb átláthatóságot biztosítva játékainknak.

Ezeken kívül számos egyéb változás is történik amikről bővebben itt olvashattok. Próbáljátok ki bátran az új rendszert és számoljatok be a véleményetekről.

Azóta történt

Előzmények