Mégsem Ragnarok lesz az új Assassin's Creed címe?

Számos pletyka érkezett az utóbbi időben a készülő új játékhoz, azonban megbízható forrás szerint ezek nagy többsége valótlanságot állít.

Az utóbbi időszakban több helyről is hallhattunk részleteket a készülő új Assassin's Creed kapcsán, amely a pletykák szerint a Ragnarok címet kapja és a vikingeket állítja majd a középpontba. Láthattunk már Amazonon és Gamestopon felbukkant adatlapokat is, azonba nagy az esély arra, hogy ezek csak jól megszerkesztett képek voltak, valamint a napokban felbukkant játékmenet leírások is csak kitalációk. Mindez a Niko Partners elemzőjétől Daniel Ahmadtól (ZhugeEX) származik, aki nem csak egy névtelen felhasználó, ugyanis az elmúlt években számos belsős információt szállított már nekünk, így hihetünk annak, amit ír.

Állítása szerint a készülő játék még csak nem is Ragnarok címmel érkezik, viszont elismerte, hogy néhány részlete azért valós ezeknek a híreknek, például a harcrendszert valóban átdolgozzák majd az új epizódban. Innentől kezdve ismét jöhetnek a találgatások, hogy milyen korszakot dolgozik fel a folytatás, remélhetőleg az E3-on végre megkapjuk a bejelentést.