Megmenekült a World in Conflict és a Massive

Új otthonra lelt a Massive Entertainment és a World in Conflict: Soviet Assault, a svéd fejlesztőstúdió és fejlesztés alatt álló RTS produktuma végül az Ubisoft-nál kötött ki.

A szovjet kampánnyal felvértezett World in Conflict Soviet Assault több játék társaságában az Activision-Blizzard egyesülés után került kiselejtezésre, s egyúttal a Massive Entertainment is kegyvesztett lett, a stúdióval kapcsolatban már augusztus végén kijelentette az új kiadó, hogy el fogja adni, a tranzakció azonban egészen novemberig váratott magára.

A megmentő végül az Ubisoft személyében érkezett, akik felvásárolták a céget, ezáltal a Soviet Assaultra is szert tettek. Christine Burgess-Quemard, a francia kiadó executive directora elmondta, hogy a Massive roppant tehetséges és kreatív munkaereje komoly erősítést jelent az Ubisoft számára.

A Soviet Assault PC-re expanzióként, PS3-ra és Xbox360-ra az alapjáték tartalmával felvértezve teljes értékű produktumként érkezik majd, amennyiben a korábbi forgatókönyv nem változik.

Azóta történt