Hirdetés

Megjelentek a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution új kiadásai

Az eddigi legbővebb kiadás Nintendo Switch után újabb platformokra is elérhető lett.

Hirdetés

A Konami Digital Entertainment B.V. örömmel jelenti be, hogy a Yu-Gi-Oh! kártyajátékon alapuló játékok történetének eddigi legátfogóbb része, a Nintendo Switch-en tavaly nyári megjelenése óta már félmillió eladott példánnyal büszkélkedő Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution mától elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, amivel új párbajozók előtt nyílik meg a Yu-Gi-Oh!-univerzum.

A népszerű Yu-Gi-Oh! kártyajátékon alapuló Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution keretében a párbajozók minden eddiginél több, tízezret is meghaladó számú kártyából állíthatják össze paklijukat, mint például a nemrég kiadott Crystron Halqifibrax, Apollousa, Bow of the Goddess és I:P Masquerena. A játék olyan élményt kínál, amit minden szintű párbajozó élvezhet, a mind a hat Yu-Gi-Oh! animációs sorozatot ismerő rajongóknak pedig lehetőséget nyújt, hogy újra átéljék a Yu-Gi-Oh! 20 éves múltját, az eredeti Yu-Gi-Oh! animációs sorozattól a Yu-Gi-Oh! VRAINS széria virtuális világáig, mindezt vadonatúj párbajokkal, tartalmakkal és karakterekkel.

A Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution főbb jellemzői:

  • A párbaj stratégiák új szintre lépnek a több, mint 900 vadonatúj kártyával, melyekkel együtt a játékban összesen több, mint 10000 kártyából válogathatsz.
  • Új Yu-Gi-Oh! VRAINS karakterek csatlakoznak a párbajokhoz, köztük VAris, Emma, Lightning és sokan mások.
  • Élj át vadonatúj összecsapásokat és történeteket a teljes Yu-Gi-Oh! VRAINS animációs sorozatból!
  • A PlayStation 4, Xbox One és PC verzió tartalmazza a Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist összes eredeti és DLC tartalmát, valamint megjelenés óta kiadott frissítését.
  • Kapcsolódó cégek: