Megjelent az ArmA Reforger korai kiadása (PC, XSX)

A program célja, hogy a játékosok és a modderek megismerkedjenek az újgenerációs grafikus motorral, amely majd az ArmA 4 alatt is futni fog.

Ahogy arról pár napja mi is írtunk, a Bohemia Interactive egy stream adással jelentkezett a minap, amelynek tervezett célja az ArmA sorozat jövöjének bemutatása volt. Ahogy arra számítani lehetett a korábbi szivárogtatások után a csapata bejelentette és egyben ki is adta az ArmA Reforger című programuk korai kiadását, amely jelenleg csak PC-n és Xbox Series X-en szerezhető be. Ebben visszatérhetünk Everon szigetére, amelyet a fejlesztők teljesen felújítottak az Enfusion motorjuk használatával, így az minden korábbinál jobban néz ki. Maga a program lényegében kis túlzással egy techdemó, amelyben a játékosok és a modderek ismerkedhetnek az új motorral, amelyet majd a készülő ArmA 4-ben is megkapunk a jövőben. A küldetés szerkesztővel lényegében végtelen tartalmat gyárthatnak a hozzáértők, így minden bizonnyal hosszú ideig érkezik majd plusz tartalom a játékhoz.

Egyelőre nincs információ arról, hogy az ArmA Reforger más platformokra is ellátogatna, illetve a 4. részről is csak annyi a biztos, hogy már fejlesztés alatt áll.