Megjelent a Transformers: Battlegrounds

A premierhez a fejlesztők végül bemutatták nekünk a launch trailert is.

Hirdetés

A BANDAI NAMCO és játékgyártó Hasbro, valamint a családbarát interaktív szórakoztató címek világszerte vezető kiadója, az Outright Games és a Coatsink fejlesztőstúdió örömmel jelentik be, a TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ezzel együtt megkaptuk a játék launch trailerét is, amelyet lentebb ti is megnézhettek.

A TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS főbb jellemzői:

  • VEZESD AZ AUTOBOTOKAT – Parancsolj olyan hősöknek az izgalmas stratégiai összecsapásokban, mint BUMBLEBEE, WINDBLADE, OPTIMUS PRIME és sokan mások.
  • A FÖLDTŐL EGÉSZEN CYBERTRONIG – Törj és zúzz városokon, erdőkön, sivatagokon át és azokon túl a robbanékony küldetésekben.
  • TÖKÉLETESÍTSD KÉPESSÉGEIDET – Az elérhető irányítással és a három nehézségi fokozattal üdvözli a kezdőket és próbára teszi a veterán stratégákat.
  • LOKÁLIS TÖBBJÁTÉKOS MÓD – Hívd ki egy barátod az árkád stílusú játékokban az Autobotok és Decepticonok összecsapásában.

„Rendkívül megtisztelő a lehetőség, hogy a Hasbroval együtt dolgozva megalkothattunk az ikonikus franchise ezen új megközelítését” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja.

„A Transformers-univerzummal nőttünk fel, így rendkívül izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk a játék kiadásának.”