Megjelent a The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR (PC, PS4, XO)

Akik kedvelik a virtuális golf játékokat, azoknak érdemes lehet beszerezni a mai naptól elérhető programot.

A 2K ma bejelentette, hogy a cég fogja kiadni az HB Studios közreműködésével a díjnyertes golfszimulátor sorozat legújabb részét, a The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR-t. (A program a mai naptól elérhető) A játék a sorozat történetének első epizódja hivatalos PGA TOUR licensszel, ez az új partnerkapcsolat pedig remek lehetőséget biztosít, hogy a játék a széria eddigi legátfogóbb és leglebilincselőbb virtuális golfélményét nyújtsa.

[+]

„Az HB Studios rendkívül megalapozott és lenyűgöző múlttal rendelkezik a sportszimulátor játékok fejlesztése terén, és már a The Golf Club 2019 Featuring PGA TOUR tervezésének korai szakaszában megláttuk a potenciált a játékban, valamint a sorozat jövőjében” mondta Greg Thomas a Visual Concepts elnöke. „Stabil alapokkal és egy tehetséges csapattal izgatottan várjuk, hogy együttes erővel egy igazán páratlan élményt hozzunk el a golf és a sportszimulátorok rajongóinak világszerte.”

„Roppant büszke vagyok a csapatunk a fejlesztés során tanúsított kemény munkájára és szenvedélyére. Ez a játék a szívügyünk, és azt gondolom ezt a végtermék is jól tükrözi” tette hozzá Alan Bunker a HB Studios vezetője. „Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy a 2K és a PGA TOUR közreműködésével megoszthatjuk a golf és sportszimulátorok iránti szenvedélyünket a sorozat rajongóival és újoncaival világszerte.”

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az HB Studios és a 2K közreműködésével készíthetjük el és terjeszthetjük a valaha volt első bajnokság játékmódot egy konzolos játékban a legismertebb PGA TOUR eseményekkel, mint a THE PLAYERS Championship. A karrier módban a játékosoknak lehetősége lesz a ranglétrán felkapaszkodva bejutni a PGA TOUR-ba, ahol autentikus TOUR pályákon versenghetnek.”

Azóta történt

  • The Golf Club 2019 teszt (Xbox One)

    Nem a könnyű sikerélmény játéka az új, végre hivatalos licenccel rendelkező PGA Tour, de kellő gyakorlással még a látható hibái ellenére is élvezetes tud lenni.