Megjelent a Sword Art Online: Alicization Lycoris

A premiernek köszönehetően megkaptuk a korábban már látott japán nyelvű launch trailer angol változatát is.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy népszerű sorozat Alicization fejezetén alapuló legújabb alkotásuk, a SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris már kapható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A rajongók világszerte végre elmerülhetnek a SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris történetében, és felfedezhetik a legújabb anime sorozatban bemutatkozott Underworld virtuális világát. A játékosok Kirito utazását követve intenzív összecsapások és szívmelengető jelenetek részesei lehetnek, miközben olyan ismerős arcok keresztezik az útjukat, mint Eugeo, Quinella és persze Alice.

Számos új játékmechanikájával a program egy igazán üdítő JRPG élmény lehet a téma kedvelőinek. Az egyedülálló MI-rendszernek köszönhetően a játékosok szabályozhatják csapatuk tagjainak viselkedését. A MI társak testreszabható akciókkal rendelkeznek, melyek a helyzettől függően gyorsan bevethetők intuitív, mégis mély módot biztosítva az ellenfelek legyőzésére. A játék tevékenységek széles kínálatát is tartogatja, mint a horgászat, alapanyaggyűjtés, tárgykészítés és kapcsolatépítés más karakterekkel, melyek mindegyike bónuszokat és segítséget biztosít a játékosoknak küldetéseik során. Ahhoz, hogy legyűrjék a legerősebb ellenfeleket, az internetes többjátékos módban akár 4 játékossal is egyesíthetik erejüket a küzdelmekben!