Megjelent a Super Mario Run (iOS)

Amikor szeptemberben bemutatták az új iPhone készülékeket, kaptunk egy meglepetés bejelentést is, miszerint iOS rendszerekre érkezik a Super Mario Run, amely egy endless run játék, vagyis főhősünk folyamatosan egy irányba fut, mi pedig egy gombnyomással irányíthatjuk.

A Super Mario Run alapból ingyenesen szerezhető be az App Store-ból, azonban ez csak egy rövid betekintést enged a játékba, a végső kiadásért 9,99 dollárt kell fizetünk. Az app kompatibilis minden iPhone-al, iPaddel, és iPod Touch készülékkel, a kitétel, hogy minimum iOS 8.0 megléte szükséges. Android rendszerekre is megjelenik majd a program, de ennek a pontos premierdátumát egyelőre nem ismerjük, vélhetőleg valamikor jövő évben érkezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games teszt (Wii U)

    Mario és Sonic idén már másodszor csap össze a 2016-os olimpia kapcsán, de hordozható konzol helyett ezúttal nagygépen küzdenek meg.

  • Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games teszt

    Mario és Sonic ezúttal a riói olimpiai játékok kapcsán méri össze erejét, mi Nintendo 3DS-en próbáltuk ki a programot, a Wii U-s változatra még várni kell néhány hónapot.

  • Mario Tennis Ultra Smash teszt (Wii U)

    Mario a a Nintendo aktuális konzolján Wii U-n is teniszütőt ragadott. A Nintendo saját címeivel nem szokott hibázni, de most valami megváltozott.

  • Super Mario Maker teszt

    A Mario játékok az egyszerű platformozás ellenére mindig rendkívül addiktívak voltak, most pedig sokak örömére elérkezett az idő, hogy magunknak alkossunk pályákat a Super Mario Makerrel.