Megjelent a Street Fighter V: Champion Edition

A legtartalmasabb kiadás már elérhető PlayStation 4-en és PC-n, így akinek eddig kimaradt a játék az pótolhatja azt.

A Capcom örömmel jelenti be, hogy elismert verekedős játékának eddigi legtartalmasabb Street FighterV: Champion Edition kiadása már kapható PlayStation 4-re és PC-re. Az új verzió magában foglal minden korábbi tartalmat (kivéve a Fighting Chance, márka kollaborációs és Capcom Pro Tour DLC kosztümöket) az eredeti és a Street Fighter V: Arcade Edition kiadásból, valamint minden azóta kiadott újdonságot. Ezekkel együtt ez a robosztus kiadás 40 karaktert, 34 pályát és több, mint 200 kosztümöt kínál a játékosoknak, akik számos izgalmas, minden képességű játékos számára tervezett egyszemélyes és többszemélyes módban szállhatnak harcba, mint a Story mód, az Arcade mód, a Team Battle, a Ranked Match, a Casual Match és sok más.

A Champion Edition részeként már ugyancsak elérhető az új formában visszatérő mesteri utánzó is a Street Fighter V 40. karaktereként. A Street Fighter IV főellenfele, Seth biológiai agya Doll Unit Zeroval egyesülve folyamatosan új adatok és mozdulatok után kutat a világ legádázabb harcosaitól.

Az új kiadás mellett a játékosoknak továbbra is elegendő a Street Fighter V alapkiadása a játék legnaprakészebb változatának eléréséhez, amivel minden további játékmódot és egyensúlyi változtatás is ingyenesen megkapnak. Emellett a DLC karakterek szintén akár teljesen ingyenesen is feloldhatók a különböző játékbeli kihívások teljesítéséért kapott virtuális pénz, a Fight Money segítségével. Persze azok, akik nem szeretnének várni, valós pénzért is megvásárolhatják őket, de egyes tartalmak kizárólag a játék során szerzett Fight Money-val oldhatók fel.