Megjelent a Shadow of the Tomb Raider (PC, PS4, XO)

A drágább kiadás már két napja játszható, azonban mától az alap verzió is elérhető lett.

A Square Enix, az Eidos-Montréal és a Crystal Dynamics örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert Tomb Raider sorozat legújabb része, a Shadow of the Tomb Raider mától kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

„Már a kezdetektől részt vettem a reboot fejlesztésében, és rendkívül boldog vagyok, hogy segíthettem a sorozat megformálásában az évek során” mondta Dan Chayer-Bisson az Eidos Montréaltól. „A Shadow of the Tomb Raider igazán különleges élményt nyújt a sorozat minden rajongójának, akár ez az első Tomb Raider játékuk, akár a sorozat összes korábbi részével játszottak. A fejlesztőcsapat és jómagam büszkék vagyunk arra, amit megalkottunk, és reméljük a játékosok is élvezni fogják Lara meghatározó kalandját világszerte.”

„A Shadow of the Tomb Raider fejlesztése során a csapatunk lenyűgöző munkát végzett Lara eredettörtének lezáró epizódján, miközben megmutatta stúdiónk erősségét” mondta David Anfossi az Eidos vezetője. „Az Eidos-Montréal büszke a csapata által felépített magával ragadó, lebilincselő világokra, a Shadow of the Tomb Raider pedig tovább erősíti az ez iránti elkötelezettségünket.”