Hirdetés

Megjelent a Sea of Solitude: The Director's Cut (Switch)

Alig másfél évvel az eredeti kiadások után végre Nintendo Switch-re is megérkezett a játék.

Hirdetés

A Quantic Dream és a berlini Jo-Mei stúdió örömmel jelenti be, hogy az eredeti változathoz képest exkluzív funkciókkal és plusz tartalmakkal kibővített Sea of Solitude: The Director’s Cut már elérhető Nintendo-Switch-re.

A Sea of Solitude: The Director’s Cut keretében a játékosok az elkeseredettségében és magányában szörnnyé változott hölgy, Kay kalandjának lehetnek részesei, ahogy beutaznak egy gyönyörű, elárasztott világot a belső boldogság és béke nyomában. Utazása során Kay saját érzelmei ébresztette metaforikus lényekkel ütközik meg, melyeken felül kell kerekedni ahhoz, hogy többet megtudjon magáról, és az őt körülvevő világról.

„Nem is lehetnék boldogabb, hogy első alkalommal adhatjuk ki játékunkat Nintendo Switch-re partnerünk, a Quantic Dream támogatásával” mondta Cornelia Geppert, a Jo-Mei alapítója és kreatív igazgatója.

„Ez a partnerkapcsolat és a Director’s Cut megjelenése lehetővé teszi, hogy még több ember tapasztalja meg Kay utazását úgy, ahogy terveztük, akár úton, akár otthona kényelmében.”

A független cím ezen újradolgozott változata a Jo-Mei Studios fejlesztésében és a Quantic Dream kiadásában jelent meg, és rengeteg újdonságot kínál a játékosoknak az eredeti alkotás immerziójának fokozására. A többszörös díjnyertes szerző, Stephen Bell közreműködésével újraírt dialógusoktól az új színészeken át egészen az átdolgozott átvezetőkig, a játék egy még fejlettebb narratív élményt kínál, egy egyedülálló és megindító kalandra invitálva a játékosokat.

A Sea of Solitude: The Director’s Cut kihasználja az Nintendo Switch egyedi funkcióit is, így a játékosok többek között giroszkóppal is irányíthatják Kay jelzőfényét, a vadonatúj fotó móddal pedig megváltoztathatják az időjárást. A játék továbbá teljes angol, francia, spanyol német és japán szinkront is tartalmaz.*

„A Quantic Dream büszke rá, hogy egy olyan játékot adhat ki, mely összhangban van történetmesélő és narratív élményeket biztosító jellegzetes márkájával, mely nehéz témákat hoz a felszínre” mondta Guillaume de Fondaumiére, a Quantic Dream társ CEO-ja és kiadásvezetője.

„Remek volt együtt dolgozni Connie Gepperttel és csapatával a Jo-Mei stúdiónál, és izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk a Sea of Solitude feljavított változatát Nintendo Switch-exkluzívként.”

A Nintendo Switch streamerek a The Director’s Cut dedikált Twitch kiegészítője, a „Bottle Of Hope” segítségével továbbá lehetővé tehetik, hogy nézőik és más streamerek pozitív üzeneteket osszanak meg élő közvetítésük alatt. A mentális egészséggel foglalkozó nonprofit szervezet, a Take This közreműködésével megírt kiegészítő csökkenti a megbélyegzést és növeli a mentális egészség támogatását a játékokban, önelfogadásra, figyelmességre, rugalmasságra, motivációra és együttérzésre ösztönözve a játékosokat.