Megjelent a Lost Judgment sztoribővítménye, a The Kaito Files!

Masaharu Kaito bőrébe bújva oldhatunk meg egy új ügyet ebben a négy fejezetből álló, önálló történetben.

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio a minap bejelentette, hogy a The Kaito Files, a négy fejezetből Lost Judgment sztoribővítmény megjelent PlayStation és Xbox platformokon. A The Kaito Files sztoribővítmény ingyen elérhető a Lost Judgment Ultimate Edition kiadás, vagy a Lost Judgment Season Pass birtokában; megvásárolható külön is 10.590 Ft-os áron (29,99 USD / 24,99 GBP). (az árazás platformonként és régiónként eltérhet)

Irányítsd a Yagami detektívügynökség oszlopos tagját, Masaharu Kaitót, és vállalj el egy ügyet, amely felgöngyölíti a múlt szálait a The Kaito Files-ban. Kaito saját detektívtechnikával és két harcstílussal rendelkezik, melyekkel felveheti a harcot az új ellenfelekkel, és megoldhatja az ügyet a rá jellemző Kaito-stílussal.

A Lost Judgment eseményeit követően hősünk egy nagy haszonnal kecsegtető ügyet vállal el régi szerelme, Mikiko nyomába eredve, míg Yagami a városon kívül tartózkodik. Útja során Kaito összetalálkozik Junnal, egy tinédzserrel, aki azt állítja, a fia: a páros együttes erővel ered Mikiko nyomába. Kaito így keresztúthoz érkezik, hiszen nem csak a múlttal és a jelennel kell megküzdenie, de a Kamurocho alvilágához tartozó szindikátussal is.

Előzmények

  • Lost Judgment teszt

    A Lost Judgment ismét Japánba vezet – de ezúttal nem a yakuzák és más bűnbandák kapják a főszerepet, hanem a kisebb ívű, ám legalább olyan káros iskolai bűncselekmények elkövetői.