Megjelent a Jumanji: The Video Game

A premierrel együtt megérkezett a játék utolsó, launch trailere is, amelyben az ismert színészek is láthatóak.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy mától kapható a JUMANJI: THE VIDEO GAME PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Egyesítsd erődet három barátoddal ebben a fergeteges, akciódús Jumanji játékban, ahogy közösen próbáljátok túlélni a végső kihívást azok számára, akik hátra akarják hagyni világukat!

Kizárólag te és három csapattársad szerezheti vissza az ékköveket, és mentheti meg Jumanji-t. Keríts magad mellé pár barátot vagy MI társat az internetes vagy osztott képernyős módokhoz, és nézz szembe egy sereg gonosz fosztogatóval, halálos fenevadakkal és csapdákkal, valamint fedezd fel a vagány testreszabási lehetőségeket. Olyan hősökkel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor tudhatod, hogy megvannak hozzá a különleges képességeid, hogy – fergeteges módon felsülj vagy – megmentsd a napot!

  • TÉRJ VISSZA A DZSUNGELBE – Játssz a film hőseivel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor egy fergeteges, új 3D-s akció-kalandjátékban!
  • CSAPATBAN AZ ERŐ – Dolgozz együtt három barátoddal vagy MI csapattársaddal az internetes vagy osztott képernyős módokban, és győzzétek le az ellenfeleket, éljétek túl a halálos csapdákat, és mentsétek meg a világot.
  • VESZEDELMES KÖRNYEZET – A Jumanji világa még nagyobb és káprázatosabb egy halálos új hegyi, városi és dzsungel környezettel.
  • EGY VÉGTELEN KALAND – Ahogy folyamatosan csiszolod képességeidet és stratégiáidat, új kosztümöket és fegyverstílusokat oldasz fel, amikkel nem lesz egyik kör Jumanji sem ugyanolyan.