Megjelent a Football Manager 2022

A premierrel együtt megkaptuk végre a launch trailert is a készítőktől.

Eljött az eljövendő menedzserek ideje, hogy elfoglalják helyüket a pálya mellett – a Football Manager 2022 már elérhető! A sorozat történetében először az FM22 dobozos kiadása nem tartalmaz lemezt: a dobozban egy Steames aktivációs kulcs található meg.

Az FM22 megjelenését megünneplendő a Sports Interative kiadta a launch trailert melyben a spanyol csodatehetség, Pedri mutatja meg, egy menedzser miként tudja segíteni a tehetséges játékosokat abban, hogy kihasználják a bennük rejlő potenciált, és megszerezzék csapatuknak a három pontot a meccsnapokon!

Az alapjáték komoly bővítményei és fejlesztései révén az FM22 új magasságokba juttatja a régóta futó sorozatot. A játék jelenlegi Metacritic-pontszáma 87/100, a bemutatók pedig úgy hivatkoztak rá, mint “A legjobb Football Manager valaha” (GiveMeSport), “A legjobb a sorozatban” (God is a Geek) and “Az eddigi legszórakoztatóbban addiktív” (Eurogamer).

A mai napon jelent meg a Football Manager 2022 Xbox Edition is, amely a Microsoft Store-ban érhető el, a platformra való tavalyi visszatérést követően egy évvel.

A sorozat történetében először az FM22 és az FM22 Xbox Edition már a megjelenéskor elérhető az Xbox Game Pass előfizetői számára, így PC-n és konzolon egyaránt elkezdhetik a játékosok karrierjüket.
A csapat utolsó tagja, a Football Manager 2022 Touch (kizárólag Nintendo Switch platformon) szintén megjelent és elérhető a Nintendo eShopon, az FM22 Mobile pedig letölthető az App Store-ról és a Google Play áruházból.