Megjelent a Football Manager 2021

A korábbi béta verzió rendkívül sikeres volt, így esélyes, hogy a teljes kiadás is nagy népszerűségre tesz szert.

A SEGA és a Sports Interactive örömmel jelenti be, hogy a Football Manager 2021 mától elérhető PC-re. A menedzserek, akik már elmerültek a bétában, továbbvihetik egyszemélyes játékállásukat a teljes játékba, hogy egy sor fejlesztéssel és javítással kibővítve folytassák onnan, ahol abbahagyták, köztük Steam Workshop támogatással, valamint pre-game és in-game szerkesztőkkel.

A menedzsereknek emellett minden eddiginél nagyobb ráhatása van csapatuk sikerére a pályán és azon túl az új rendszerekkel, megnövelt szintű elemzéssel és információkkal, valamint további bevethető eszközökkel.

A játékosokkal és a médiával való interakciók átdolgozásra kerültek a még valósághűbb élményért, a meccsnapok pedig még látványosabban néznek ki és érződnek az egy sor grafikai fejlesztésnek, valamint az új elő- és utómeccs eseményeknek köszönhetően. Emellett a menedzsereknek még nagyobb befolyásuk lesz a játékostoborzásra és új módokon ünnepelhetik majd a sikert a szezon végén.

A program bétájának a visszajelzései a sorozat történetének legjobbjai voltak és az eddig látottak alapján a teljes kiadás is a stílus kedvelőinek a kedvence lesz, legalábbis látva a steames visszajelzéseket és a jelenlegi játékos számokat (A hír írásának a pillanatában 47 ezren játszanak).