Megjelent a DOOM OST-je, most meg is hallgathatjátok

A DOOM sorozat idei visszatérése minden tekintetben sikeresnek volt mondható, hiszen nem csak mi szerettük a játékot, hanem a nagyközönség is többnyire pozitívan csalódott a pokoljárás legújabb részében. Az akciódús alkotás egyik pozivítuma a kifejezetten pörgős zenei aláfestés volt, így bizonyára sokan örülnek neki, hogy már megvásárolható a DOOM OST-je. Az alábbi anyagot a Bethesdának köszönhetően hallgathatjuk meg, de aki szeretné véglegesen beszerezni a zenéket, azoknak van erre lehetőségük az iTunes, a Spotify és a Google Play-nek köszönhetően.

Előzmények

  • DOOM videoteszt

    1993 óta ismerjük a legendássá vált FPS-t, az elmúlt 12 évben azonban nem kaptunk új részt a sorozatból, szerencsére most egy igazán élvezetes reboottal tért vissza az Id Software.

  • Doom teszt (Xbox One)

    Pokoljárás a Marson, avagy a démonok ismét visszatértek, és csak mi állíthatjuk meg őket. Vajon az új Doom visszahozza az 1993-ban indult sorozat varázsát? Megérte 12 hosszú éven át várakozni?

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.