Megjelenési dátumot kapott a WWE 2K Battlegrounds

Még áprilisban tudtuk meg, hogy nem folytatódik idén a 2K WWE szériája, helyette egy árkád stílusú, elnagyolt grafikával rendelkező új játékot kapunk.

A 2K a minap bejelentette, hogy az izgalmas WWE akció intenzitását új szintre emelő, árkád stílusú verekedős játéka, a WWE 2K Battlegrounds 2020. szeptember 18-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re több, mint 70 WWE Szupersztárt és Legendát felvonultatva, akikhez a megjelenést követően továbbiak fognak csatlakozni.

A Saber Interactive gondozásában készülő WWE 2K Battlegrounds egy izgalmas és elérhető élményt kínál mindenkinek a szenvedélyes WWE rajongóktól kezdve az alkalmi játékosokig számos különböző módon át:

  • Exhibition: Vegyél részt az Exhibition meccsein otthon, vagy akár útközben bármikor és bárhol a lokális és internetes többjátékos módokban akár négy játékossal.
  • Campaign: Csatlakozz az exkluzívan a WWE 2K Battlegrounds-hoz készült négy új feltörekvő WWE tehetség kalandjához a Campaign módban, és szállj ringbe egy WWE szerződés megszerzéséért. Utazásod során új arénákat nyithatsz meg, amiket olyan helyszínek inspiráltak, mint például az Everglades, egy katonai stílusú kiképzőtábor, Mexikó, New York és Skócia, miközben olyan legendás alakok adnak útmutatást, mint „Stone Cold” Steve Austin® és Paul Heyman.
  • King of the Battleground: Nézz szembe minden kihívóddal a King of the Battleground keretében. Ebben az internetes, last-man-standing stílusú játékmódban négy játékos kezd a ringben, míg kívül négy további játékos várja, hogy beléphessen, neked pedig mindegyiküket le kell győznöd.
  • Online: Tedd próbára erődet az internetes bajnokságokon és Exhibition meccseken.

A nyolc egyedi Battlegrounds helyszín fontos szerepet játszik az akcióban, mivel közülük több interaktív elemeket is tartalmaz, ezzel egy újabb őrületes réteget adva a küzdelmekhez a számos közelharci fegyver mellett, amikkel a játékosok a földbe döngölhetik ellenfeleiket. Ugorj ki katonai helikopterekből, zúzd szét ellenfeleidet kocsikkal az autókereskedésben, és hajítsd őket az éhes aligátorok szájába a mocsárban. A bombasztikus közvetítés és tökéletes hangulat érdekében a meccseket a WWE kommentátor Mauro Ranallo és Jerry ’The King’ Lawler fogja kommentálni.