Megjelenési dátumot kapott a Humankind

Hosszas várakozás után a fejlesztők végre elárulták, hogy jövő év áprilisában jön a játék.

Ha újraírhatnád az emberiség történelmének narratíváját, te milyen világot építenél? Ez csupán egy a számos kérdésből, amivel szembe kell majd nézned a SEGA és az Amplitude körökre április 22-én érkező, osztott történelmi stratégiai játéka, a HUMANKIND keretében, melybe most újabb betekintést nyújt egy új előzetes, jövőhéten pedig egy újabb OpenDev szcenárió.

Korszakonként több 10 kultúrával és több, mint 1 millió potenciális kultúra kombinációval a HUMANKIND lehetőségei végtelenek. A The Game Awards során bemutatott, Romain Chassaing által rendezett új előzetes egyetlen utazásra fókuszál: a saját maga alkotta civilizáció vezetőjére, Lucy-ra.

LUCY OPENDEV
Az OpenDev egy sor célzott játékmenet szcenárió, ami a sajátos módunk a játék bemutatására és értékes visszajelzések begyűjtésére a közösségünktől a játék javítására. Legújabb szcenáriónk 2020. december 15. 16:00-tól lesz elérhető egészen 2020. december 28. 16:00-ig, és az eddigi legnagyobb lesz. Íme néhány részlet a tartalmából:

  • 40 kultúra: Játssz végig 4 teljes korszakot vagy 150 kört, amelyiket előbb eléred. Minden korszakban lehetőséged lesz 10 kultúra közül választani, melyek mindegyike sajátos attribútumokkal rendelkezik.
  • Válj a szárazföldi és tengeri ütközetek mesterévé: Sokak számára a korai modern korszak (Era 4) a felfedezésről és tengerészetről ismert. Emelkedj felül az ostromokon és bocsátkozz fejlettebb és összetettebb háborúkba.
  • Diplomácia 7 MI ellenféllel: Tedd próbára kontextuális diplomácia rendszerünket, és adj visszajelzést, hogy fejleszthessük a megjelenésre. Nézd meg mennyi Hírnevet tudsz szerezni és hasonlítsd össze pontszámod barátaiddal!