Megjelenési dátumot kapott a Forspoken DLC-je

Az In Tanta We Trus című bővítmény május végén érkezik PC-re é PS5-re.

A Square Enix Ltd. a minap napon bejelentette, hogy a játékosok Frey Hollandként újra visszatérhetnek Athia világába az új letölthető sztoritartalommal (DLC), a Forspoken: In Tanta We Trusttal, amely 2023. május 26-án jelenik meg PlayStation 5 konzolra és PC-re.

A Forspoken: In Tanta We Trust sztori DLC az alapjáték előzményeként fog szolgálni, és 25 évvel a Forspoken eseményei előtt játszódik. Folytatva a keresést, hogy egyszer és mindenkorra kiirtja a Törést Athiából, Frey egy titokzatos hangot követve találja magát, amely egy olyan helyre vezeti, amely valahogyan elrepíti őt a Rheddig tisztogatásához, a legendás csatához, amely Athiát elpusztította, és végül az őrületbe kergette a Tantát. Tanta Cinta és új mágikus képességei kíséretében Frey-nek fel kell derítenie a válaszokat, hogy ismét megmentse Athia-t - és megpróbálja megmenteni saját magát.

A Forspoken: In Tanta We Trust DLC-ben a játékosok Tanta Cinta oldalán harcolhatnak, Frey újonnan szerzett mágikus képességeit használva új harci stratégiák feloldására és pusztító támadáskombók összehangolására a betörő Rheddig erők ellen. Egyedülálló, függőlegesen kialakított környezetekben új magasságokba emelkedhetsz Frey mágiával felerősített parkour-képességeivel.

A Forspoken: In Tanta We Trust DLC 2023. május 26-án jelenik meg. Azok a játékosok, akik megvásárolták a Forspoken Digital Deluxe kiadását, 2023. május 23-án korai hozzáférést kapnak a történet DLC-hez.

Előzmények

  • Forspoken beszámoló

    Az első trailerek után még nagyon vártuk a Luminous Productions berkeiben készült játékot, amely végül az elmúlt hónapok egyik csalódása lett.