Hirdetés

Megérkezett a Night Cry első játékmenet előzetese

Hirdetés

Kevesen emlékezhetnek már a Clock Tower szériára, amely legutoljára 2002-ben jelentkezett a 3. résszel még PlayStation 2-re. A túlélőhorror kalandjáték-sorozatban nem az akción, hanem elsősorban a lopakodáson volt a hangsúly. Hosszú idő után hasonló játékra számíthatunk, ugyanis a korábban Project Scissors néven futó Night Cryt a Clock Tower spirituális utódjának szánják. Eddig csak néhány képet, és egy élőszereplős előzetest lehetett látni a játékból, most azonban megérkezett az első játékmenetet bemutató trailer.

A játék eredetileg PlayStation Vitára, valamint Android és iOS rendszerekre lett bejelentve, azonban PC-re is megjelehet, már amennyiben a  Kickstarter kampány sikeres lesz.

Hirdetés

Előzmények

  • Type:Rider teszt (Android, iOS)

    A tipográfia világába vezet be a tesztünk részét képező, rendkívül látványos 2D-s platformer, amely művészi megjelenés mellett csodálatos hangvilággal is rendelkezik.

  • Calculords teszt (iOS)

    (Élvezetes játékmenet + kőkemény kihívás) x (stílusos pixelgrafika + remek humor) – idegesítő F2P modell = Calculords, amit minden iPhone tulajdonosnak érdemes telepítenie.