Megérkezett a Metal Gear Solid 5 friss előzetese

Hideo Kojima neve legtöbbször a Metal Gear játékok felbukkanásakor jelenik meg, holott a mester több híres címmel is jelentkezett az évek alatt. Mégis többnyire a szóban forgó sorozat az, amihez a neve köthető; idén a Ground Zeroes előzmény játékkal már belekóstolhattunk az újgenerációs Metal Gear Solidba, azonban a tényleges 5. rész, a Phantom Pain csak jövőre lesz megvásárolható.

A széria legújabb tagja sem nélkülözi majd az érdekesebbnél érdekesebb karaktereket. Erre egyik legjobb példa, a korábban már röviden bemutatott Quiet, aki a távoli lövészet egyik mestere, valamint különleges álcázási képességekkel is rendelkezik.

Az idei Tokyo Game Show egyik legjobban várt bejelentése az új Metal Gear Kollekcó leleplezése volt, amelyet korábban Twitteren hírdetett Kojima. A nagy várakozást azonban sokak részéről csalódás követte. ugyanis nem a Legacy Collectionhöz hasonló kiadást kapunk, hanem egy Metal Gear Solid 5 témájú ruhakollekciót vásárolhatnak meg a rajongók.

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain 2015-ben érkezik Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és természetesen PC-re.

Azóta történt

Előzmények