Megérkezett a Humankind legújabb frissítése

A novemberi update-tel együtt elindult a Día de los Muertos esemény is.

A várt “Fabius Maximus” patch immáron elérhető a Humankind című játékban és ezzel egyidőben elindult a játék első eseménye is! A Día de los Muertos esemény során a játékosok kihívásokat teljesíthetnek és szimbólumokat, dekorációkat, Catrina avatar preseteket szerezhetnek a gyűjteményükbe.

Újítások és változtatások:

  • Erőforrások mennyiség: Az új térképbeállítás révén beállítható az elérhető nyersanyagok mennyisége. A játékosok maguk dönthetik el, hogy a luxus- és stratégiai erőforrások mennyisége mennyi legyen a térképen, ezáltal a saját ízlésedhez szabhatod, hogy mennyi konfliktusra vagy együttműködésre van szükség a sikerhez.
  • Avatar és persona rendszer: Az új „random persona” opció az ellenfelek kiválasztásakor lehetővé teszi, hogy meglepődj a meccsek során az ellenfél kilétének elrejtésével. Ezen felül a persona képernyőre felkerül egy gomb, mellyel feltölthető a Games2Gether-re, vagy letölthető a kiválasztott persona, ha a szokásostól eltérő PC-n játszanál.
  • Színválasztás: A játék beállításai közé bekerült egy új opció, mellyel megváltoztatható a feliratok, a birodalmak színe, és több, eltérő típusú színvaksággal kapcsolatos beállítás is elérhetővé vált.
  • Neolithic éra: A Neolithic-érával kapcsolatos változtatások lelassítják és korlátozzák a rendelkezésre álló hatalmat, amely eddig az Ancient-éra eltolásából eredt (kevesebb étel, erősebb mamutok)
  • Kései játék: A technológiák, építmények költségének szintre hozása az elérhető nyersanyag hozammal, valamint az egyes negyedek és a luxus erőforrások hatásának változtatásával nehezebbé vált a magas fokú stabilitás elérése a játék kései szakaszában.
  • Kultúrák: Néhány kultúra átbalanszolása, elsősorban azoké, akiket a legtöbbször jelöltek meg túl erősnek vagy túl gyengének. Ezen felül újragondolásra kerültek az egységek költségei és tulajdonságai.
  • Civics-ek: Több civics hatása is újra lett gondolva, többek között a Nuclear Disarmamenté.
  • Affinitások: Az „expansionist” affinitás újraegyensúlyozásával sokkal vonzóbbá vált annak használata.
  • Modkészítő eszközök: A játék most már mod.io támogatással rendelkezik, így elég csak belépni a meglévő fiókodba, és letölteni bármely térképet vagy modot, melyre feliratkoztál a Humankind mod.io oldalán. A Humankind első modkészítői eszközei hamarosan elérhetőek lesznek Steamen, így létrehozhatod saját tartalmaidat.

Ródd le tiszteleted az elhunytak előtt és ünnepeld a Día de los Muertost a HUMANKIND első szezonális eseményével november 3. – 30. között!

Habár latin-Amerika szerte ismert, a Día de los Muertos elsősorban Mexikóhoz kötődik, ahonnan a tradíció ered, amely a mezoamerikai, az európai és a katolikus vonásokat is tartalmaz.

Az év ezen időszakában a határ az élők és a holtak világa között szertefoszlik, és a holtak szellemei visszatérhetnek, hogy lakomázzanak, táncoljanak, és szeretteikkel zenéljenek.