Még idén nyáron elstartol a YouTube Gaming

Amennyiben valakinek megemlítik a Stream szolgáltatásokat, a legtöbb embernek a Twitch és a magyar Ustream jut az eszébe. Hamarosan azonban egy új szereplő is a piacra léphet, a Google ugyanis bejelentette a YouTube Gaming stream szolgáltatást, amely a tervek szerint méltó ellenfélnek szeretne majd bizonyulni.

Az előzetes információk szerint 3 aloldala lesz majd az új jövevénynek, mindezek mellett pedig minden játék saját oldalt kap, valamint külön applikáció is rendelkezésre áll majd az érdeklődőknek. Alan Joyce a YouTube Gaming termékmenedzsere elmondta, hogy jelenleg 25 ezer játékkal lesz használható az oldal, és a jövőben szeretnék az egyik legmodernebb stream szolgáltatás nyújtani majd a közösségnek. Az újonc érkezését a Twitch sem hagyta szó nélkül, 2. játékosként üdvözölték őket.

A tervek szerint maga a szolgáltatás még idén nyáron elindul, de kezdetben csak Észak-Amerikában és az Egyesült Királyságban lesz elérhető. Remélhetőleg hamarosan nálunk is kipróbálható lesz.

Előzmények

  • Grand Theft Auto V PC teszt

    Jóval a konzolok után végre számítógépre is megjelent a GTA legújabb része, mely játékmenetben nem, grafikában viszont még jobb lett.

  • Mortal Kombat X teszt

    A Mortal Kombat legújabb epizódja még véresebb, még keményebb, mint a jól ismert elődei. Brutális, látványos, szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott.

  • Project Cars előzetes

    A Slightly Mad Studios által fejlesztett autóversenyzős játékra sokan kíváncsiak vagyunk, valóságnak megfelelően megrajzolt pályák, lélegzetelállító grafika és számos autómárka teszi majd színesebbé a játékmenetet.

  • Elstartolt a YouTube új funkciója

    Immáron bárki feltölthet 60 fps sebességű videókat is.