Medal of Honor: Objective Raid bemutató

Az Electronic Arts kiadott egy új videót a DICE által készített Medal of Honor című FPS-ből, melyben bemutatnak nekünk egy új többszereplős játékmódot.

Az Objective Raid nevű játszmában két csapat küzd egymás ellen, egyik a támadó, míg másik a védekező szerepét tölti be. A támadó csapatnak egy kijelölt harci feladatot kell végrehajtania, mint például felrobbantani valamit, elfoglalni épületeket, stb. A védekezőknek ezt kell megakadályozniuk, például hogy bizonyos ideig tartják a harcállásokat, vagy hogy ne sikerüljön megsemmisíteni a kijelölt célobjektumot.

Ezenfelül az EA azt is bejelentette, hogy a játék multijának nyílt béta tesztelése október 4-én kezdődik, ahol is két pályán, összesen 24 játékos eshet egymásnak, két 12 személyes csapatban. A Kunar Base nevű pályán területet kell majd foglalni (Sector Control), míg a Shahikot Mountains nevűn egy sor objektumot kell felrobbantania (Combat Mission) a támadó csapatnak. Természetesen a védekezőknek ebben kell őket megakadályozniuk.

A teljes játék megjelenése október 12-én lesz Észak-Amerikában, míg nálunk, Európában 15-én lesz a Medal of Honor premierje.

Azóta történt

Előzmények