Medal of Honor: Másfél millió 5 nap alatt, ingyenes DLC érkezik

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Medal of Honor című FPS játékból öt nap leforgása alatt több, mint másfél millió példány talált gazdára. Ezért azzal tisztelik meg a fizető játékosokat, hogy egy ingyenes DLC-t adnak ki számukra, ami egy új játékmóddal gazdagítja majd a Medal of Honor multiplayer lehetőségeit.

Az új, Clean Sweep nevű játékmód azok számára lesz hozzáférhető, akik eredeti példányt vásároltak, és rendelkeznek egy hozzájuk adott Online Pass kóddal (Akik másodkézből vásárolták meg a játékot, azoknak meg kell vásárolniuk a kódot 10 Dollárért).

Az új játékmód egy gyors és piszkos online küzdelem, aminek lényege a következő: adott két csapat, négy percnyi idő, és nincs respawn. Azaz, ha lelőnek, halott vagy. Viszont, amíg csak egyetlen ember is talpon van a csapatban, addig van esély a győzelemre. Amelyik csapat három játékban kétszer győz, az nyeri az összecsapást. Íme a bemutató:

A Clean Sweep nevű játékmód mellé az új DLC-ben két vadonatúj pályát is kapunk, ezek a következőek lesznek: Bagram Hangar és Kyber Caves. Ezeken felül lesz még két, átdolgozott térkép is, melyeket már ismerhetünk: Diwagal Camp és Kabul City Ruins.

A bejelentés időpontjában egyelőre még nem derült ki, hogy a Clean Sweep játékmód elérhető lesz-e a PC-s játékosoknak is, vagy csak a konzolosok örülhetnek majd az ingyenes bővítménynek (A videó tanulsága szerint igen). Az Electronic Arts illetékesei egyelőre még nem válaszoltak arra az emailre, amelyben a helyzet tisztázását kérték az oldal munkatársai.

Az új DLC november 2-án válik majd elérhetővé, egyelőre úgy néz ki, hogy csak XBOX360-ra és PS3-ra. Természetesen, amint kiderül, hogy PC-re is elérhető lesz az új Clean Sweep mód, akkor arról tájékoztatunk majd benneteket.

Azóta történt

Előzmények