Max Payne 3 - multiplayer képek

A Rockstar néhány kép segítségével mutatja meg a Max Payne 3 multiplayer játékmódját. Ráadásul ebbe a multiplayer mókába a Rockstar igyekszik minél több újdonságot belecsempészni.

A Max Payne 3 többjátékos módjában még narráció és képregényszerű történetmesélés is lesz. A különböző módok pedig olykor egy-egy helyzetet próbálnak megformálni, hogy hangulatosabb legyen a játék. Tehát előfordul majd, hogy egy meghiúsult drogüzlet kellős közepéről kell kimenekítenünk egy sporttáskányi pénzt, vagy épp egy bandaháborúban kell területeket szereznünk. Viszont ha túl jól teljesítünk még az is előfordulhat, hogy a következő körben mindenki ránk vadászik, hiszen előfordulhat, hogy ránk tűzik ki a legnagyobb vérdíjat. Ilyenkor pedig csapattársainknak érdemes lesz bennünket védeni.

A Rockstar célja, hogy egy folyamatosan változó játékmenettel rendelkező multiplayert alkossanak, amiben szükség lesz a csapatjátékra és a stratégiák cserélgetésére.

A játék előrehaladtával pedig természetesen xp-ket gyűjthetünk, amik úgynevezett burst-öket nyitnak meg. Ilyen burst lesz például a bullet time is.

Képekért katt ide!

Azóta történt

Előzmények