Max Payne 3: Elindult a "Csalók gyűjtőhelye"

A Rockstar elindította a "Cheater's Pool" (Csalók gyűjtőhelye) nevű szervert a Max Payne 3-hoz. A cég érdekes stratégiát vezetett be a csaláson kapott játékosok számára: akit azon kapnak, hogy bármilyen módon (hack-elt mentés, exploitok kihasználása, moddolt játék, stb.) tisztességtelen előnyökre tesz szert, azt elkülönítik a többiektől. Nem tiltják ki őket a játékból, ám innentől kezdve, hogy bekerültek a karanténba, csak a hozzájuk hasonlóan csaláson kapott és idekerült emberek ellen játszhatnak majd multiplayer meccseket.

A tisztességes játékosok jelenthetik a csalásgyanús egyéneket, akiket a Rockstar megvizsgál, majd ha rá lehet bizonyítani a csalás tényét, azonnal kerül is át a csalók karanténjába. A csalók jelentését a maxpayne3.banhammer@rockstargames.com emailcímen lehet megtenni, a következő adatok megadásával:

  • Platform (PC, PS3, XBOX360),
  • A csaló Gamertag-je, illetve ID azonosítója,
  • A csalás módja (hack, exploit, mod, cheat, stb.),
  • Ha lehetséges, konkrét bizonyíték a csalásról (kép vagy videó).

Amennyiben hirtelen a Csalók gyűjtőhelyén találod magad, és nem érted, miért kerültél oda, abban az esetben szintén a fenti emailcímre kell írnod és meggyőzni őket tévedésükről.

Azóta történt

Előzmények