Mass Effect 3: XBOX LIVE Gold tagság a Demó letöltéséért

A Microsoft tegnap megerősítette, hogy mindazon XBOX LIVE Silver tagok, akik letöltik a február 14-én megjelenő Mass Effect 3 demót, limitált időtartamú Gold előfizetést kapnak, hogy kipróbálhassák a játék multiplayer módját, ugyanis ahhoz szükség van Arany fokozatú tagságra. A multi február 17-től válik elérhetővé a játékosok számára, viszont akik megvásárolták a Battlefield 3-at és aktiválták annak Online Pass kódját az Origin fiókjukban, azok már a demó megjelenésének napján, február 14-én hozzáférést kapnak a multihoz.

Az ajándék XBOX LIVE Gold előfizetést maga Chris Priestly erősítette meg a BioWare Social Network fórumán, azonban arról nem írt hogy ez pontosan mennyi időt is foglal magába. Viszont ennek további nagy előnye kétségtelenül az is lesz, hogy így a Silver tagoknak nem kell egy hetet várniuk rá, hogy kipróbálhassák a Mass Effect 3 demóját, hiszen a Gold előfizetéssel - még ha csak pár napig is tart - letölthetik és végig is játszhatják azt, nem beszélve a multiplayer mód kipróbálásáról.

Szóval szerintem ez egy jó döntés volt a BioWare és a Microsoft részéről. A Mass Effect 3 teljes verziója március 6-án jelenik meg az Egyesült Államokban, majd pár nappal később, március 9-én Európában is elérhető lesz PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Utóirat: Személy szerint reménykedek benne, hogy valamennyit esni fog a CE ára, mert a Mass Effect 1-2 olyan játékok, amiket már többször végigvittem és még mindig hajlandó lennék újrajátszani őket. Viszont 18K + Postaköltség nagyon nem éri meg érte. 2010-ben a ME2 CE összesen 11K volt postával együtt, és akkor még több extra is volt hozzá.

Azóta történt

Előzmények