Mass Effect 3: Ünnepeljük meg hőseinket

Amióta megjelent a Mass Effect 3 című játék és végigvitték azt az első játékosok, annak befejezése komolyan megosztotta a sorozat rajongóit. Többek szerint a BioWare összecsapta a befejezést, egy eddig történt eseményeknek több helyen ellentmondó, sok dologban egyáltalán nem logikus végkimenetelt alkottak, melyet egy szimpla, háromféle választási lehetőséggel (piros-zöld-kék) zártak le, miután egy gyakorlatilag csak a robbanás színében különböző videók következtek.

Ráadásul ezen befejezések végén semmit sem mutattak a galaxis népének, illetve hőseinknek további életéből, holott a rajongóknak jól esett volna, ha a beleölt (nagyjából 60 órányi) játékot követően kedvenceik sorsának alakulásáról képet kapjanak. Ennek orvoslására adták ki végül a Final Cut DLC-t, de még ebben sincs minden lezárva, ezért a rajongók által elképzelt elméletek közül most az egyik lehetséges végkimenetelt mutatják meg nekünk.

Figyelem! A videó erősen spoileres lehet azok számára, akik még nem játszottak a Mass Effect sorozattal, csak a történetet ismerők tekintsék meg!

Azóta történt

Előzmények

  • Mass Effect 3: Happy Ending Mod

    Akik úgy gondolják, hogy a Mass Effect trilógia nem zárult le megfelelően, most egy mod segítségével megkaphatják a valódi Happy Endinget, azaz a boldog befejezést.

  • Így kellett volna végződnie a Mass Effect 3-nak

    A Machinima feltöltött egy poénos videót, melyben megmutatják nekünk, milyen végződés illett volna a Mass Effect 3-hoz.

  • Mass Effect 3 - Bemutató

    Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka, lássuk hogy valóban olyan jól sikerült-e, mint ahogyan azt a külföldi oldalak állítják.