2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Mass Effect 3: Újabb két csapattagra derült fény? (SPOILER!)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Kiszivárgott két kép a Mass Effect 3 N7 Collector's Edition mellé járó artbook-ból, amin Shepard parancsnok csapatának legújabb tagjai láthatóak.

Hirdetés

Bizonyára sok Mass Effect rajongó kíváncsi rá, hogy James Vega mellett vajon találkozunk más szereplőkkel is, akik utána velünk tartanak küldetésünk során, vagy csupán a régebbi ismerősöket hozzák vissza a játékba, akikkel a legelső epizódban vagy valamelyik DLC-ben találkozhattunk? A most kikerült két kép az előbbit igazolja, feltéve ha valósnak bizonyulnak.

FIGYELEM! Az alábbi linkeken olyan képeket láthattok, amelyek - abban az esetben, ha igaznak bizonyulnak - nagyon spoileresek lehetnek. Így aki nem szeretné megismerni két lehetséges csapattársát, az ne tekintse meg őket. Lássuk akkor:

Első lehetséges új csapattárs,

Második lehetséges új csapattárs.

Végül még érdemes megemlíteni, hogy a fent bemutatott képekről azon kívül nincs információ, hogy a CE változat mellé járó artbook-ból vannak. Így elképzelhető az is, hogy csupán koncepciótervekről van szó. Amint megerősítést nyer személyük, akkor mi is beszámolunk majd róluk.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.