Mass Effect 3: Újabb DLC nyomaira bukkantak az Extended Cut szövegében

Érdekes szövegfájlokra bukkantak szemfüles játékosok a tegnap megjelent Mass Effect 3: Extended Cut DLC állományai között. A BioWare Social Network oldalán közzé is tették ezeket a mondatokat, ami alapján arra lehet következtetni, hogy az ott leírt sorok egy újabb DLC-ből származnak, aminek állítólag az lesz a címe hogy Leviathan.

Ezúttal nem a legendás mélytengeri szörnyetegről van szó (A Krakenről, ha így valakinek ismerősebb), hanem egy Reaperről, aki már ismerős lehet annak, aki játszott az első résszel. A kikerült szöveg szerint egy Ann Bryson nevű kutatónő felkutatása lesz a feladatunk, akire egy bányászkolónián bukkanunk rá, amit uralma alatt tart a Leviathan nevű Reaper.

A DLC érdekességét az adja, hogy Leviathan nem közönséges Reaper, hanem egy áruló, aki megölte egyik fajtársát. Rajta keresztül egyébként több információt is szerezhetünk a Reaper fajról, hiszen - ha igaz lesz a kikerült anyag - akkor akár saját oldalunkra is állíthatjuk őt, hogy a végső ütközetben velünk küzdjön Harbringer ellen.

A kikerült információkat eddig még nem erősítette meg sem az EA, sem pedig a BioWare, viszont a Mass Effect 3 producere, Mike Gamble elmondta a rajongóknak, hogy az Extended Cut DLC csak az első ajándékuk volt számunkra, és hogy az elkövetkezőkben tartsuk nyitva szemünket.

Azóta történt

Előzmények