Mass Effect 3: Kibővített lehetőségek a Leviathan DLC-ben

Az Extended Cut megjelenését követően immár némileg tisztább fogalmunk lehet arról, miképpen zárul a Mass Effect trilógia cselekménye. Azonban úgy néz ki, hogy ezzel nincs vége a sztori bővítésének, hiszen hamarosan egy újabb DLC-t kapunk a játékhoz, melyből megismerhetjük a Reaperek készítőit, akiket csak Leviatánokként ismernek.

A BioWare fórumára kikerült a megváltozott dialógus szövege, akit érdekel, elolvashatja, de csak óvatosan, nagy spoilereket tartalmazhatnak a később érkező DLC-ből. A Leviathan DLC telepítését követően, amikor ismét végigjátsszuk a játékot, a Starchild újabb, sokkal részletesebb információkkal fog szolgálni ezekről a Leviatánokról, valamint a Reaperekhez fűződő kapcsolatukról.

A Leviathan DLC megjelenése nyár végén várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra, ára pedig 800 BioWare/MS Pont, vagy 10 USD lesz. Ezen kívül egy fegyverpakk is elérhetővé válik majd Firefight DLC néven, melyben hét új fegyvert kapunk a játékhoz 160 pontért vagy 3 dollárért. Az új DLC-csomagokról bővebb információ lekérhető a BioWare oldaláról.

Azóta történt

Előzmények