Mass Effect 3: Megújult weboldal, extra tartalmakkal

Jelentős átalakuláson és frissítésen esett át a Mass Effect 3 hivatalos oldala. A BioWare ezen kívül egy rakás friss videót és képet is elhelyezett a weboldalon, így mindenképpen érdemes ellátogatni a megújult site-ra.

Az alábbi videó csak egyike a frissen felkerült újdonságoknak, aki mindegyiket meg szeretné tekinteni, az a fenti linken keresztül megtalálja azokat a hivatalos oldalon. A BioWare azonban ezzel még nem fejezte be az újítások listáját, egy Twitter-üzenet szerint a mai nap folyamán kiadnak egy másik videót is, melyben a női Shepard parancsnok fog szerepelni. Természetesen erről szintén lesz hír, amint megjelenik a videó, igyekszünk mielőbb kitenni azt.

A Mass Effect 3 megjelenése március 6-án várható az Egyesült Államokban, míg Európában pár nappal később, március 9-én válik elérhetővé PC, PS3 és XBOX360 platformokra. Az egyszemélyes és multi lehetőség kipróbálását lehetővé tévő demó pedig Valentin napon, azaz február 14-én fog megérkezni mindenki számára (Aki nem a barátnőjével tölti majd az estéjét).

Azóta történt

Előzmények