Mass Effect 3 és Reckoning demó: Bónusz tárgyakat kapunk, ha végigjátsszuk

Aki szeretne Mass Effect 3 témájú páncélt és fegyvert kapni a Kingdoms of Amalur: Reckoning című akció-RPG játékba, vagy netalán Shepard parancsnokon látna szívesen egy fantasy témájú harci öltözetet, az most megteheti. Az Electronic Arts ugyanis hamarosan kiadja mindkét játék demóját, amiket ha végigjátszunk, nemcsak a teljes játékokhoz kapunk extra felszereléseket, de a másik programban is feloldhatunk egyedi kinézetű tárgyakat.

A feloldható tárgyak különlegességét az adja, hogy valamennyit a Reckoning játék egyik készítője, Todd McFairlane tervezte. A Kingdoms of Amalur: Reckoning demó január 17-én jelenik meg, melynek végigjátszását követően a következő tárgyakhoz juthatunk hozzá a Mass Effect 3-ban:

  • Reckoner Knight Armor: Ez a páncél maximalizálja a közelharcban okozott sebzésünket, valamint a benne lévő energiacellák felerősítik többi fegyverünket, így megnövekszik a kilőtt lövedékeink sebessége. A páncél megszerzéséhez fel kell telepítenünk és játszanunk kell a Kingdoms of Amalur: Reckoning demójával.
  • The Chakram Launcher: Egy feltaláló által kifejlesztett kézifegyver, ami pehelykönnyű, robbanó töltettel ellátott, korong alakú lövedékeket lő ki, melyek becsapódáskor felrobbannak. Ennek a fegyvernek a megszerzéséhez végig kell játszanunk a Reckoning demót és meg kell néznünk a végén lévő bemutatót.

A Mass Effect 3 demójának pontos megjelenési ideje még nem ismert, azonban azt már tudjuk, hogy a Reckoning című játékban milyen felszerelésekhez juthatunk hozzá, ha kipróbáljuk:

  • N7 Armor: Egy teljes páncélszett, amit Shepard parancsnok legendás N7-es öltözéke által inspirálva készítettek. A készlet öt darabból áll, azonban jelenleg még nincs információ az általa nyújtott bónuszokról. Az öltözetet a Mass Effect 3 demójával történő játék során tudjuk feloldani.
  • Onmiblade Daggers: Két holografikus tőr, amit Shepard parancsnok mindeneséről (Omni-tool) mintáztak. Ennek segítségével közelharcban felnyársalhatjuk ellenfeleinket. A fegyverek megszerzéséhez fel kell telepíteni és el kell indítani a Mass Effect 3 demóját.

A január 17-én megjelenő Kingdoms of Amalur: Reckoning demó a játék oktatórészét és a kezdőterületet fogja tartalmazni, ami nagyjából 45 percnyi játékidőt foglal magába. A Mass Effect 3 demójának megjelenési ideje nem ismert, azonban mindenképp a teljes játék előtt fog kijönni, egy korábbi hír szerint még januárban.

Azóta történt

Előzmények