Mass Effect 2 statisztikák

A BioWare beépített egy spéci rendszert a Mass Effect 2-be, ami anonim módon továbbítja a játékosok egyes döntéseit vissza hozzájuk, így ezeknek az információknak köszönhetően tudják, hogy a harmadik epizódban a játék mely részein kell majd javítaniuk. Íme a lista, amit a visszaküldött adatok alapján készítettek:

A statisztikákból kiderül, hogy legtöbben a Soldier kasztot választották, többen játszottak vele, mint az összes többi kaszttal együttvéve. Legkevesebben Engineer-t indítottak új játék esetén. A játékot pedig átlagosan 33 óra alatt teljesítették a játékosok.

A játékosok 80%-a szabta testre karakterének arcát a beépített szerkesztő segítségével, és ugyancsak 80 százalékuk játszott férfi Shepard-del. Nagyjából a játékosok 50%-a fejezte be a játékot, és szintén nagyjából az 50%-uk importálta mentéseit a Mass Effect 1-ből.

Voltak olyan játékosok, akik 66 órán keresztül játszották végig egyszer a játékot, valamint összesen két PC-s játékos volt, aki 28 alkalommal játszotta már végig a Mass Effect 2-t. Négy játékos XBOX360-on végezte ki 23 alkalommal a játékot, valamint a játékosok az átvezető- és beszélgető képernyőknek nagyjából a 15%-át átugrották.

Azóta történt

Előzmények